skip to Main Content
06 38181860 verhuur@jokegouma.nl
2 personen
Niet roken
Geen huisdieren
Overdekt zwembad op 2000 meter
Opgemaakte bedden bij aankomst
Voldoende keuken- en handdoeken aanwezig
Nespresso

Beschrijving

In het midden van het dorpje Nes ligt een monumentaal pand waar vroeger een postkantoor was gehuisvest. Na een rigoureuze verbouwing is daar in 2022 een moderne , luxe en sfeervolle studio gerealiseerd met behoud van authentieke elementen uit 1702 , zoals de zichtbare originele houten juttersbalken .De studio heeft een  eigen ingang en eigen tuin in het hartje van Nes. De studio bevindt zich midden in het dorp waardoor, vooral in het hoogseizoen , zo nu en dan geluiden van een bruisend centrum hoorbaar kunnen zijn.

Drempelloze indeling (gelijkvloers):

Hal • badkamer met wastafel en regendouche • Via een stijlvolle industriële trap kom je op de verdieping • Sfeervolle woongedeelte  70 m2 met een loungebank en HD  tv opstelling en een aparte eethoek  •  Pantry  keuken met koelkast • Nespresso apparaat , waterkoker , wijnkoeler , eierkoker, toaster, citrus pers  • Slaapkamer met luxe boxspring met twee eenpersoons dekbedden opgemaakt met  Egyptisch bedlinnen • Moderne wastafel en spiegel • Grenzend aan het slaapgedeelte is een apart toilet

Ligging

In het midden van het dorpje Nes staat het monumentaal pand genaamd:

Boutique Studio”Het Oude Postkantoor”.

Het authentieke pand uit 1702 heeft karakteristieke eigenschappen.

In 1702 waren de mensen kleiner waardoor langer mensen bij sommigen balken wellicht ietsje moet bukken om eronder door te lopen.

Bereikbaarheid

Vanaf de boot met de auto bent u er binnen 3 minuten. Het centrum van Nes is autovrij, echter kort in-uitladen van bagage bij de studio is mogelijk en aan de rand van het dorp zijn volop kosteloze parkeer mogelijkheden.

De golfbaan te Hollum ligt op 10 km van de locatie.

Het uitgestrekte Noordzeestrand is lopend in 20 minuten te bereiken en met de fiets 10 minuten.

Beschikbaarheid

Vanaf € 170-(per nacht ) tot € 199,-(per nacht)
Volledig overzicht zie centrale website “op-ameland.nl”.

Voor reserveringen en controle op beschikbaarheid wordt u naar “op-ameland.nl” geleid.